Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu Gala de duminică a reality show-ului prezentat de Andreea Mantea

Gala de duminică a reality show-ului "Casa iubirii", prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, a înregistrat audiențe impresionante, consolidând poziția postului TV ca lider în peisajul media.

Redactia Stirile Kanal D,

Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu Gala de duminică a reality show-ului prezentat de Andreea Mantea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cifrele spectaculoase obținute în ediția de ieri demonstrează impactul show-ului asupra telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Cu prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul orar 16:3-00 – 18:00, Kanal D a fost lider de audiență, pe doua categorii de public monitorizate, înregistrând 4,9% rating si 15,9% cotă de piață, pe targetul Național, si 4,1% rating si 14,4% cotă de piață, pe targetul All Urban; pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD), prima parte a Galei de aseara a emisiunii s-a clasat pe locul secund, inregistrand 3,2% rating si 14,8% cotă de piață.

Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu Gala de duminică a emisiunii „Casa iubirii” 

Emisiunea a atras în fața micilor ecrane o medie de peste 800.000 (849.000) de telespectatori din întreaga țară în fiecare minut al difuzării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Mihaela a dat totul din casă! Ce a declarat fosta concurentă despre misteriosul bărbat care a făcut-o să îl dea uitării pe Robert?

Partea a doua a emisiunii, difuzată în intervalul 19:00 -21:00 a adunat in fața micilor ecrane o medie de peste 1.1

milioane (1.101.000) de fani din întreaga țară, stația plasându-se pe locul doi în top, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, cu 6,3% rating si 14,3% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și 5,5% rating si 13,2% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

Minutul de aur, înregistrat la 20:57 a adunat în fața micilor ecrane peste un 1.3 milioane (1.328.000)

de fani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI