Close sidebar
Close sidebar

Kenya elimină vizele de călătorie pentru cetățenii aficani. Anunțul făcut de președintele William Ruto

Președintele statului Kenya, William Ruto, a anunțat că va elimina, până la sfârșitul anului, vizele de călătorie pentru cetățenii africani. Vizele erau necesare intrării în țară.

Elena Tasca,

Fără vize de călătorie în Kenya

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

William Ruto dorește eliminarea vizelor de călătorie pentru cetățenii africani. Președinte al statului Kenya, țară vizitată anual de milioane de turiști, William Ruto dorește, prin eliminarea vizelor de călătorie, sporirea circulației libere și sigure a cetățenilor africani pe întreg continentul.

Anunțul că vizele de călătorie vor fi eliminate a ajuns viral pe rețelele sociale, unde președintele a primit mii de felicitări pentru decizia de a susține libera circulație pe continentul african.

Fără vize de călătorie în Kenya pentru cetățenii africani

Președintele statului Kenya, William Ruto, a declarat că va elimina vizele de călătorie pentru cetățenii africani. Procesul de eliminare a vizelor va fi finalizat până la sfârșitul acestui an. William Ruto dorește ca cetățenii din Africa să poată circula liber pe întreg continentul african, iar eliminarea vizelor necesare pentru a intra în Kenya, este un prim pas în încurajarea plimbării sigure și libere în Africa, dar și în încurajarea turismului.

Citește și: Copiii palestinieni, victime ale războiului. Ei sunt învățați de mici să respingă Israelul și ideea de pace:"Asistăm la un genocid în timp real”

Președinte William Ruto

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acest demers al președintelui a fost adoptat în conformitate cu regulile Uniunii Africane, care dorește, de asemenea, facilitarea călătoriilor și a integrării regionale.

"Este timpul, ca noi din acest continent, să realizăm că să aceste vize ne restricționează și că vizele acționează împotriva noastră.

Oamenii nu pot călători și toți avem de pierdut. Sunt foarte fericit că acum ne mișcăm în favoarea eliminării vizelor de călătorie. Kenya, până la sfârșitul anului, va permite călătoriile fără viză", a declarat președintele William Ruto, în timpul unei conferințe din Kenya. Discursul președintelui a fost postat pe platforma socială X.

În videoclipul postat pe platforma socială X, după anunțul pe care l-a făcut cu privire la eliminarea vizelor de călătorie, publicul l-a aplaudat pe președinte timp de câteva secunde, iar William Ruto a trebuit să aștepte pentru a-și putea continua discursul.

"Este bine, țările africane se unesc"

"Nici măcar nu sunt african, dar țările africane unite, împreună cu aceleași obiective, înseamnă putere"

"Statele Unite ale Africii. Vom ajunge aici"

Sunt doar câteva dintre comentariile care încurajează inițiativa președintelui William Ruto.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI