Pentru cateva minute facem o calatorie in secolul trecut alaturi de jupaneasa Kera Calita. Astazi a rascolit in catastifele de altadata si ne prezinta o alta reteta cu dichis preferata de personalitatile vremii.

O fila de poveste in istoria gastronimica se scrie alaturi de jupaneasa Kera Calita. Vom poposi cateva clipe in bucatarie pentru a deslusi misterul retetei de altadata, dupa care vom afla povestea ei..

Este o reteta cu dichis extrem de gustoasa dar care necesita timp si rabdare pentru preparare. Se foloseste ulei de masline, masline, praz, pasta de ardei, sare, ierburi aromate, piper si niste supa de legume.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Antricotul de vitel se servete fierbinte pe un pat de legume proaspete…Este o reteta de altadata apreciata de personalitatile vremii…

"Eu intodeauna aduc pe masa retete uitate. De la conacul Leurdeni al Anei Kretzulescu Lahovary. Cotlete de vitel cu floare. E fraged se topeste in gura. Este foarte bun. Le zic telespectatorilor pofta buna si poftiti. Eu sunt aici de 29 de ani si tot rascolesc retete uitate", transmite Kera Calita.

Urmariti materialul VIDEO pentru a vedea cum se prepara aceasta reteta delicioasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si