Cel mai înalt câine mascul din lume, Kevin, care se putea înălța până la aproximativ 2,20 metri înălțime când stătea pe picioarele din spate, a murit la doar câteva zile după ce recordul său a fost anunțat lumii, potrivit Guinness World Records.

Kevin, cel mai înalt câine din lume

Câinele din rasa "Marele danez" era în vârstă de doar trei ani și locuia în West Des Moines, Iowa, împreună cu familia sa.

Citește și: VIDEO Cățelul atașat de jucăriile lui. Simpaticul patruped se poartă ca un copil

Vestea tristă a fost dată de stăpânii săi: Kevin a murit săptămâna aceasta în urma unei intervenții chirurgicale neplanificate după ce s-a îmbolnăvit, potrivit Guinness World Records.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cel mai înalt câine mascul din lume, Kevin

Cel mai înalt câine mascul din lume, Kevin, dispariție fulgerătoare

[Sursa foto: Instagram]

„Toată familia noastră este devastată de moartea lui Kevin. Era cel mai bun băiat uriaș”, a spus proprietarul lui Kevin, Tracy Wolfe, într-o declarație de presă.

"Suntem atât de bucuroși că a reușit să doboare recordul mondial. A adorat să fie în centrul atenției. Îmi doresc ca aceste rase uriașe și toți câinii să poată trăi mai mult decât el. Nu am avut suficient să fim împreună", a adăugat Tracy.

Potrivit Guiness Book, Kevin a stabilit recordul după ce a măsurat 0,97 m înălțime stând pe picioare, în timp ce avea aproximativ 2,15 metri când s-a ridicat pe picioarele din spate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si