Close sidebar
Close sidebar

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat. Care este motivul pentru care actorul a fost acuzat

Actorul american Kevin Spacey a fost găsit nevinovat pentru cele nouă capete de acuzare împotriva sa, pentru infracțiuni sexuale. După ce verdictul a fost dat, acesta a fost surprins plângând.

Alexandra Bercea,

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat. Care este motivul pentru care actorul a fost acuzat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul american Kevin Spacey, în vârstă de 63 de ani, a fost judecat la Southwark Crown Court.

Acesta a fost acuzat de  infracţiuni sexuale împotriva a patru bărbaţi, comise între 2004 şi 2013 în Marea Britanie. Acolo, el a lucrat din 2003 ca director artistic al teatrului Old Vic din Londra.

Care este motivul pentru care actorul a fost acuzat?

Actorul american Kevin Spacey a fost acuzat pentru șapte infracțiuni diferite de agresiune sexuală, alte două de viol. Acesta a fost achitat pentru toate cele nouă acuzații.

În urma verdictului, acesta a început să plângă. Verdictul a venit chiar în ziua în care Kevin Spacey a împlinit vârsta de 64 de ani.

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat. Care este motivul pentru care actorul a fost acuzat

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acuzațiile au fost centrate în jurul faptului că actorul Kevin Spacey s-a comportat asemenea unui ,,bully'' sexual și că a acționat agresiv în relațiile cu alți bărbați.

Citește și: Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

De asemenea, în adresările din fața juriului, Kevin Spacey a vorbit despre reacția publicului, care ,,a explodat'', după ce au apărut primele reacții de agresiune sexuală la adresa sa, în SUA, în anul 2017.

„Lumea s-a grăbit să judece și până să se pună prima întrebare sau să se dea un răspuns, îmi pierdusem locul de muncă, reputația, am pierdut totul într-o chestiune de câteva zile”, a declarat Kevin Spacey, în fața juraților.

Scandalul i-a afectat cariera lui Kevin Spacey

Acuzațiile grave aduse la adresa lui Kevin Spacey au apărut în spațiul public pentru prima dată în contextul mișcării #MeToo, moment în care mai mulți colegi de breaslă au mărturisit ce se ascunde în spatele imaginii sale nepătate de star de la Hollywood.

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat. Care este motivul pentru care actorul a fost acuzat

Scandalul i-a afectat cariera lui Kevin Spacey, care a fost și exclus din producția „House of Cards”, fiind unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale anului 2018.

Citește și: Kevin Spacey, asaltat de presă la tribunal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI