La finalul unuia dintre cele mai mediatizate procese din ultimii ani, actorul Kevin Spacey a ieșit ieri victorios din sala de judecată, însoțit de echipa sa de avocați. A scăpat de toate cele 9 capete de acuzare chiar în ziua în care împlinea 64 de ani.

Citește și: Așa arată Karicia din Salome la 55 de ani. Actrița e de nerecunoscut

Kevin Spacey, actor: „Sunt extrem de recunoscător juriului pentru că și-au făcut timp să examineze toate probele și toate faptele înainte de a ajunge la această decizie. Mă onorează această decizie.”

„Vreau să mulțumesc echipei mele de avocați”

Spre finalul discursului său în fața jurnaliștilor, Kevin Spacey s-a emoționat vizibil. Ar fi plâns și în sala de judecată, după ce ar fi auzit verdictul nevinovat rostit de 9 ori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kevin Spacey, actor: „Vreau, de asemenea, să mulțumesc întregii echipe care lucrează în această clădire, celor de la securitate, echipei mele de avocați, lui Evan Lowenstein și lui Lucy pentru că au fost cu mine aici și...atât am de zis decomandată, vă mulțumesc !”

Spacey fusese acuzat de hărțuire sexuală de către patru bărbați. Faptele s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ 20 de ani, când actorul era în vârful carieri sale.

Nu sunt însă primele acuzații de acest fel. Din 2017, peste 30 de bărbați au vorbit public sau sub protecția anonimatului despre presupune abuzuri ale actorului cu două premii Oscar în palmares.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si