Un crocodil "celebru" în vârstă de 100 de ani, numit King Buka, a murit în captivitate, lăsându-l pe partenerul său Bonnie devastat, scrie publicația Daily Mail.

Crocodilul de 5,3 metri locuia într-o fermă de trestie din North Queensland, înainte de a fi mutat în ferma de crocodili Koorana, lângă Rockhampton, în 1984. King Buka a fost mutat într-un sanctuar pentru animale sălbatice după ce ferma s-a închis din cauza pandemiei COVID-19, iar sănătatea sa s-a deteriorat rapid în ultimele patru luni.

Citeste si: Explozie Beirut. Apocalipsa în imagini: Cum arată acum capitala libaneză

King Buka, un "crocodil iconic"

John Lever de la Koorana Crocodile Farm a declarat că King Buka, al cărui nume venea de la o regiune din Papua Noua Guinee, a trăit o viață activă în ferma sa. Lever a postat vestea morții regelui Buka pe pagina de Facebook a fermei de crocodili, unde a scris că era un "uriaș blând".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un polițist a fost amendat pentru că nu purta masca chirurgicală în magazin

„Era un crocodil iconic, avea o mare personalitate”, a spus Lever pe Facebook. „Era genul de crocodil care nu-i privea pe oameni ca pe o posibilă hrană, ci mai degrabă ca pe niște vecini”, a precizat fermierul care i-a mulțumit "regelui Buka" pentru „toți anii în care a avut grijă de Bonnie”. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si