Kinga a fost acuzată de foștii concurenți că tot ce face, face de dragul emisiunii, iar după ce a fost eliminată, blondina a vrut să explice totul.

Kinga a vorbit despre comportamentul său din ”Casa Iubirii”

"Nu am făcut cuplu să intru în FinalaDaca făceam cuplu cu Radu pentru show, ieșeam amândoi în fata câștigători, însă nu.

Cred că valorez mai mult decât un premiu la o emisiune. Am plâns foarte mult, i-a afectat foarte mult pe ai mei ce s-a întâmplat cu Nicolas”, a spus Kinga, potrivit kanald.ro.

Citește și: ”Sunt însărcinată!”. Vestea care a zguduit Casa Iubirii. Ce cuplu așteaptă un copil

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kinga susține că Nicolas nu a intrat în competiție pentru ea, ci pentru a câștiga finala.

Kinga recunoaște că nu poate avea încredere în Radu

Lui Radu îi place actoria. Cu

orice fata interacționă, spunea cuvinte mari. I-a spus Gratielei că este exact ce caută el. Vorbește niste lucruri foarte mari. În spatele camerei, i-am spus lui Nicolas prin ce am trecut și simțeam că îi pasa. Da, a fost pervers.

Citește și: Kinga este de părere că eliminarea ei din ”Casa Iubirii” nu este întâmplătoare. Ce spune blondina despre strategiile din casă

Vedeam că îi pasa de mine, m-am deschis și nu am apucat să spun chiar tot. Aveam încredere că se vă schimba ceva la mine, a dezvăluit Kinga pentru Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si