Kinga a fost invitată în emisiunea „Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici și a atacat-o pe Cristina, concurentă în sezonul 2 și posibil noua iubită a lui Radu. 

Kinga a observat apropierea dintre Radu și Cristina și a avut câteva opinii legate de potrivirea celor doi.

„Mi se pare că mă copiază și cred că e foarte imatură”

„Mi se pare că s-a dus cu lecția învățată, mi se pare că mă copiază și cred că e foarte imatură, credulă.

Dacă o să fie cu Radu, cu siguranță vor face o echipă foarte bună. I-aș da ca sfat să fie mai rezervată. Cristina nu e fata potrivită pentru el, sunt paraleli. Are 19 ani, e prea mică. Nu e suficient de puternică pentru Radu. Poate vor fi doar de emisiune”, a declarat Kinga, potrivit WOWbiz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Radu aruncă bomba în ”Casa Iubirii”. Cine este bărbatul îndrăgostit de Nona

Kinga susține în continuare că Radu a rămas în emisiune pentru o carieră mai bună și nu pentru a-și face o relație.

„Mă așteptam ca Ionuț să meargă și în sezonul 2. Chiar merită și el să își găsească pe cineva. Radu nu știu ce caută acolo.

Ba nu, mă bucur că s-a dus acolo, poate îl ajută în carieră, pentru urmăritori. Ăsta e scopul lui. Dacă nu a reușit în primul, poate în al doilea. Nu cred că va pleca acasă cu vreo iubită, dar m-aș bucura. Nu m-ar deranja”, a mai spus Kinga.

Ce sentimente are Kinga față de Radu

„M-a trădat. Eu chiar am fost îndrăgostită de el, l-am iubit.

Și acum când l-am văzut în sezonul 2 cu altă fată, chiar când s-a prezentat, eu am simțit niște fiori sincer. M-au apucat geloziile și toate cele. Chiar am început să plâng, mereu când aud despre el plâng.

Citește și: Robert de la ”Casa Iubirii” a fost pus la zid de către Ionuț și Bianca. De ce este acuzat concurentul

Nu știu dacă plâng pentru că mai am sentimente pentru el sau că mi-a provocat o suferință. Am așteptat să îmi scrie după sezon. Eu pentru Radu, sincer, lăsam tot, muncă, job, pasiune, dar eu știam că el nu o să facă la fel”, a mărturisit Kinga, în cadrul emisiunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si