Close sidebar
Close sidebar

Kinga din Casa Iubirii face primul pas în relația sa cu Nicolas

Mai multe întrebări apar cu privire la relația dintre Kinga și Nicolas. Îl place tânăra cu adevărat sau face aceste lucruri doar ca să nu-l piardă definitiv?

Diana Puiu,

Kinga din Casa Iubirii face primul pas în relația sa cu Nicolas

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Kinga și Nicolas au avut o îmtâlnire în camera roșie pentru a se cunoaște mai bine, iar tânăra i-a furat un pupic lui Nicolas, fiind ea cea care a făcut primul pas.

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii" îl face praf pe Radu. "Dacă ești frustrat, nu e problema mea"

Aceștia tot au încercat în ultimele zile să se apropie unii de alții, iar întâlnirea din camera roșie i-a ajutat să se cunoască mai bine.
Dornică să îl cunoască mai bine pe Nicolas, a urcat alături de el în camera roșie, unde tânărul a părut vizibil emoționat.
Nicolas a mărturisit și faptul că l-a deranjat atitudinea ei din ultimele zile, prin simplul fapt că nu pare deloc hotărâtă în ceea ce vrea să facă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iolanda Buzilă, decizie radicală după descalificarea din Casa Iubirii. "Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"

Care a fost discuția dintre cei doi în casa roșie

Kinga: Cunoașterea mea o lungesc cât vreau eu!

Nicolas: Și eu o lungesc cu cine vreau!

Kinga: Să știi că eu am inredere în ține! M-am trezit așa peste noapte și chiar am încredere în ține! Poate să spună lumea ce vrea despre ține, dacă nu am dovezi! Poate primesc și eu

mesaje despre ține!

Citeste si: Eliminare cu scântei în Casa Iubirii. Ce au declarat concurenții după eliminarea Grațielei

Nicolas: Da, eu nu primesc! Vezi că Kinga vrea să o tărăgănească, să se lungească! Mi-am asumat și chestiile astea! Mi-am asumat înainte să vin aici că față cu care o să fiu o să primească tot felul de mesaje!

Aceasta a fost discuția dintre cei doi în camera roșie, iar înainte să plece, tânăra l-a pupat pe Nicolas, lăsând lucrurile deschise între ei.

Citeste si: Nicolas, participant la Casa Iubirii, își dorește din ce în ce mai mult o relație cu Kinga: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI