Kinga a fost eliminată din emisiunea "Casa Iubirii". Concurenților nu le vine să creadă. Radu a rămas înmărmurit și a izbucnit în lacrimi!

Citește și: Kinga, dezvăluiri uluitoare: „M-am atașat de el!” Cum s-ar simți concurenta dacă ar fi să plece singură din emisiune

A fost cea mai socantă gală de până acum la Casa Iubirii. Kinga a simțit că va pleca, și-a dorit asta și în cele din urmă incredibilul s-a întâmplat. 

Kinga, eliminată! Momente de stupoare în "Casa Iubirii"

Cristian, Sorin si Kinga s-au aflat pe muchie de cuțit, fiind puși în fața eliminării. Atat Sorin, cât și Kinga, s-au aflat în ,,Casa Iubirii" înca de la inceput.

Sorin a reusit pana la urma, dupa mai multe esuari, sa-si cladeasca o relatie solida, cu o femeie pe care o iubeste si care il iubeste- Nicoleta.

Kinga, însă, după 8 luni de tachinări cu Radu, a trecut de la agonie la extaz și înapoi. Cei doi concurenți, îndrăgiți și controversați, au reușit să-și formeze relații doar de scurtă durată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După nominalizările surprinzătoare, unul dintre cei trei a fost nevoit să plece acasă.

Kinga a fost concurenta pentru care aventura în Casa Iubirii a trebuit să se sfârșească.

Citește și: Kinga, pusă la punct de Cristian (VIDEO)

Kinga a simtit ca va pleca, si-a dorit asta si chiar..s-a intamplat. 

kinga casa iubirii

Kinga se afla în ,,Casa Iubirii" înca de la începutul emisiunii Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Spre surpriza tuturor, Kinga a fost cea care a plecat acasă, fiind eliminată din emisiune.

Concurentii sunt inmarmuriti. Nu le vine sa creada ce se intampla.

Radu este devastat si nu se mai poate opri din plans.

Kinga  a fost una dintre cele mai controversate figuri din Casa Iubirii. De-a lungul timpului, concurenta a fost admirată și susținută de public, dar și blamată pentru diversele reacții pe care le-a avut, un bun exemplu fiind ieșirile nervoase necontrolate.

radu kinga

Radu, în lacrimi după eliminarea lui Kinga!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga, personaj emblematic pentru Casa Iubirii

Kinga s-a simțit încă de la începutul competiției atrasă de Radu, însă relația dintre cei doi nu a funcționat. Totuși, tinerii au trecut prin momente frumoase și romantice, dar, cu toate acestea, cei doi au ajuns să se certe și într-un final să-și spună definitiv „adio”.

Frumoasa blondă s-a întristat profund atunci când Radu, concurentul pentru care ea încă are sentimente, a decis să intre într-o relație cu o altă concurentă.

Cina romantică pregătită de Radu noii sale partenere i-a zdrobit inima Kingăi, aceasta încă sperând să se împace cu el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si