Close sidebar
Close sidebar

Kinga i-a mărturisit Emmei că a suferit de depresie după încheierea emisiunii: ”Stăteam singură la restaurant în fiecare seară”

Emma și Kinga au avut o discuție pe un live, acolo unde blondina a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre viața ei după ce a părăsit emisiunea.

Diana Bostan,

Kinga de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kinga a mărturisit că a suferit de depresie după ce a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” și că avea tot felul de gânduri urâte.

Kinga a intrat în depresie după plecarea lui Nicolas

”În ultima perioadă nu mi-am mai făcut nici părul, nici hainele nu aveam chef să le mai pun. Oricum eram în depresie, înainte cu vreo trei luni înainte să plec acasă eram în depresie, chiar după ce a plecat Nicolas am intrat.

Citește și: Larisa a fost luată la întrebări de Bianca. Concurenta vrea să afle ce s-a întâmplat între Kinga și Alexandru

După ce am ieșit din emisiune, vreo trei săptămâni, aveam din alea în cap noaptea să mă strâng de gât și am slăbit foarte mult.”, a spus Kinga.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Șoc în "Casa Iubirii". O nouă concurentă stârnește uluire: "Sunt sora Kingăi!"

Aceasta a mai dezvăluit faptul că se trezea seara și mergea să mânânce singură. Fosta concurentă susține că era privită ciudat din cauza faptului că petrecea atâtea ore singură la masă, în fiecare seară.

Cum a trecut Kinga peste depresie

”M-am dus să mă angajez și trebuia să fiu la 8 dimineața acolo, iar eu ajungeam la 10. A treia zi n-am mai mers la muncă, i-am spus că nu mă pot trezi, nu făceam față psihic.

Citește și: FOTO- Emoțiile au atins cote maxime în Casa Iubirii! O nouă eliminare a avut loc, iar Patricia a izbucnit în lacrimi! Cine a părăsit emisiunea

Abia cu gala mi-am revenit, am acceptat meciul ălă și m-am axat foarte mult pe meci, așa am ieșit din depresie. Dar a contat și antrenorul, vorbeam foarte mult cu el.”, a mai spus aceasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI