Nu numai Radu, ci și fetele, dar și băieții din Casa Iubirii sunt șocați de gestul Kingăi. Deși el s-a dus în casa fetelor pentru a putea discuta cu ea, iată că Kinga vrea sa stea de vorbă cu Bogdan: "Mă simt în plus acolo. El stă și vorbește cu fetele!".

Gestul lui Kinga l-a dezamăgit pe Radu, însă Bianca vede partea plină a paharului: "O să bei cafea cu noi!".

Citeste si: Eliminare în Casa Iubirii. Radu și George au fost la un pas să plece acasă

Bogdan a spus săptămâna trecuta că o are în inima pe Kinga. O vede cu alti ochi de la o vreme și vrea cu adevărat să o cunoasca mai bine.

Citeste si: Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește des din partea lui David: „Nu știu de unde are treaba asta”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a acceptat, dar cu o condiție, să-l poată cunoaște și pe Radu în același timp. Din casa fetelor, Radu aude toate discuțiile și îl încearcă un sentiment de gelozie.

Radu și Kinga, ceartă după Gala de duminică

După o Gala marcată de emoții și mult suspans, la finalul căreia un concurent a părăsit emisiunea, a început o nouă săptămână tensionată în Casa Iubirii.

Andreea, Radu și George au fost ieri în pericol de eliminare, iar în cele din urmă cel care a plecat acasă a fost George, spre dezamăgirea tuturor dar mai ales a Ralucăi, tânăra care îl plăcea și își dorea să-l cunoască mai bine.

Radu s-a arătat surprins de atitudinea Kingăi din gala de duminică. Lui i s-a părut că a fost luat în râs de concurenta de la Casa Iubirii.

Pe de altă parte, Kinga se va arată foarte mirată de afirmațiile lui Radu și din nou va afișa o atitudine aroganță, deoarece se va ridică și va pleca în casă băieților, în semn de dispreț față de Radu. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Moment în care concurentul se va supără și mai mult pe Kinga și va decide să încheie orice legătură cu ea.

Citeste si: Vera Wang are un trup de invidiat la cei 73 de ani ai săi! Care este secretul unui abdomen perfect și care este dieta pe care o urmează creatoarea de modă

Radu îi va lăsa pe masă brățara pe care o primise în dar de la Kinga, dând de înțeles că va pune punct definitiv relației cu ea. În tot acest timp, Kinga va purta o conversație cu Bogdan și rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si