Tensiunile apar în Casa Iubirii încă din prima zi a săptămânii. Reacția pe care Kinga o are în cadrul emisiunii îi șochează pe concurenți. Andreea Mantea anunță că tânăra va fi pedepsită pe măsură. 

Kinga își iese din minți. Gestul făcut de concurentă

Se pare că este vorba de o veche poveste, între Radu și Kinga, care nu și-au încheiat socotelile. După momentele tensionate pe care le-au trăit în urmă cu câteva săptămâni, aceștia au din nou ceva de împărțit.

Citeste si: Ce surprize aduce vremea la sfârșitul lunii mai și începutul lui iunie. Anunț de ultim moment de la ANM

Concurenta a venit în casa însoțită de păpușa ei, astfel, Radu a început să o ia peste picior, spunându-i că are grijă ce copilul lor.

Ce decizie dură a luat Andreea Mantea

Radu: Am grijă de copilul nostru.

Kinga: Da...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu i-a răpit păpușa Kingăi și a luat-o ”ostatică” în casa băieților. Concurenta și-a ieșit din minți și a reacționat foarte urât. 

Radu: Eu am răpit-o!

Kinga: Nu trebuie să faci mișto de ea.

Citeste si: Mediile din clasele de gimnaziu ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Ce spune Ministerul Educației

Andreea Mantea a anunțat că, în urma ieșirii nervoase a concurentei, trebuie să fie pedepsită pe măsură.

Este bine cunoscut faptul că lucrurile între Radu și Kinga nu mai funcționează în niciun fel, însă, după această ieșire, tânăra ar putea avea de suferit. Ce pedeapsă va primi Kinga?

O nouă ediție incendiară la ”Casa Iubirii” are loc luni, 23 mai 2022, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si