Kinga și Nicolas s-au întâlnit în "Camera roșie", iar sărutul de despărțire a fost unul memorabil. Kinga nu l-a lăsat să plece fără să plătească taxa de sărut. 

Citeste si: Ștefania de la Casa Iubirii a răbufnit: „Era și cu mine și cu ea!”

Nicolas nu și-a revenit prea curând și le-a mărturisit colegilor din casa băieților că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. 

Kinga: "I-am furat un pupic"

"Aș vrea să ne mai vedem. Hai, vino să te îmbrățișez", l-a atras Kinga pe Nicolas înainte ca cei doi să iasă din "Camera roșie".

Kinga le-a povestit fetelor mai târziu cum i-a furat un "pupic" lui Nicolas. "L-a început ne-am pupat pe obraz și apoi el s-a dus spre ușă și l-am luat în brațe și l-am pupat așa", a spus blondina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicolas a părut să danseze de fericire după sărutul furat și le-a spus râzând băieților: "Nici mie nu-mi vine să cred".

Relație cu năbădăi între Kinga și Nicolas 

Nicolas a declarat de mai mult timp că își dorește o relație cu Kinga și i-a reproșat blondinei că e nehotărâtă.

La un moment dat, Nicolas chiar părea că și-a pierdut răbdarea și i-a spus că își va cere eliminarea dacă Kinga nu va accepta să fie împreună cu el.

kinga nicolas casa iubirii

Kinga, sărut pasional cu Nicolas în Camera roșie de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Nu vreau să fac cuplu în Casa Iubirii"

Aflați într-o atmosferă tensionată, Nicolas și-a exprimat opinia cu privire la planurile Kingăi în „Casa iubirii”. Acesta a afirmat chiar în fața ei că  ea nu își dorește o relație, ci doar își pierde vremea.

Citeste si:  Dragoș a făcut primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

„Simt, în adâncul meu așa, că tu nu vrei să-ți faci vreo relație aici. Simt că parcă n-ai vrea asta, ci gravitezi așa în jurul unor situații”, i-a spus Nicolas Kingăi.

Kinga a fost foarte enervată și i-a răspuns:  „Mă enervezi rău de tot! Adică eu am vrut să te cunosc pe tine... tu te auzi ce vorbești?(...) Ai dreptate! Nu vreau să fac cuplu în Casa Iubirii. Eu am spus așa, că nu vreau să fac nimic pentru show, și lumea să creadă că eu fac cuplu doar de show, nu, nu fac pentru show”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si