Situația din casă oricum se precipitase odată cu sosirea noii concurente, Laura. Ca și cum asta nu era de ajuns, un scandal de proporții s-a iscat între Maria și Kinga. Ce au avut de împărțit cele două concurente?

„Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon”

În ediția de marți în Casa iubirii, Kinga i-a declarat război Mariei, acuzând-o că relația cu partenerul ei este falsă.

Citeste si: "Devenisem dependent de ea". Flavius din Casa Iubirii nu a mai rezistat în India și s-a întors în România

Maria i-a răspuns imediat colegei sale cu aceeași moneda, însă nu a făcut decât să înrăutățească situația, și astfel Kinga a trecut la jigniri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu te mai lua tu cu de astea de școală! Cam mult tupeu aveți de-o vreme! Maria care a plâns jumătate de sezon! Ai venit cu lecția învățată aici să plângi! Eu nu trebuie să plâng!, i-a spus Kinga, potrivit Kanal D.

Maria: „Eu sunt Maria, Bravo, mie! Punct! Și tu ai plâns mai mult că mine în casă asta, dacă o luăm de la început! Nu mă impresionezi cu nimic!”

Citeste si: Ea este Laura, noua concurentă din Casa Iubirii

În cele din urmă, Bianca a încercat să intervină între cele două concurente, spunându-le că nu are rost să se jignească fără motiv, însă fără rezultat.

Cele două concurente au continuat să își arunce replici dure.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si