Am cerut explicații ministrului de Interne cu mult timp înainte să se întâmple aceste lucruri. Nu cred că trebuie să explic eu în detaliu ce s-a întâmplat”, a precizat Iohannis.
”Le voi solicita să vă explice public despre ce a fost vorba”, a fost răspunsul lui Klaus Iohannis, atunci când i s-a spus că nu au apărut explicații în spațiul public din partea celor de la Ministerul Afacerilor Interne.

Întâlnire de taină între polițiști și interlopi, înainte de înmormântarea lui Emi Pian

La mai bine de două săptămâni de la moartea celebrului interlop Emi Pian, scandalurile cu privire la legăturile dintre clanuri şi autorităţi iau amploare! Camerele de supraveghere au surprins, cu o noapte inainte de înmormantare, o întâlnire între membrii grupării interlope şi mai mulţi poliţişti.

  • Polițiștii s-ar fi întâlnit cu interlopii înainte de înmormântarea lui Emi Pian. Camerele de supraveghere au surprins imagini.
  • Ar fi ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română, printre care Liviu Vasilescu, şeful acestei instituţii.
  • Elvis Pian, fratele celui ucis, stabilise să meargă alături de câţiva poliţişti la o biserică, acolo unde el şi gaşca lui erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române.
  • Deşi fraţii lui Emi Pian au recunoscut că au negociat condiţiile inmormântării cu mai mulţi oficiali, în imaginile surprinse de camere şi publicate de Adevărul nu apare niciun agent al Poliţiei Române.

 

Ziarul Adevărul, care a publicat clipul, scrie că interlopii s-ar fi sfătuit chiar cu şefii cei mari din poliţia română. Imaginile publicate au fost surprinse de mai multe camere de supraveghere pe 8 august la ora 22:30, cu o zi înainte de înmormântarea interlopului Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian. Un Duster alb a oprit în zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova.

Din autoturism a coborât un agent de poliţie, iar in maşină au rămas alţi trei oameni ai legii despre care ziarul Adevărul scrie că ar fi ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română, printre care Liviu Vasilescu, şeful acestei instituţii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Câteva minute mai târziu, în dreptul maşinii albe a oprit un bolid de lux în care s-ar fi aflat mai mulţi membri din clanul Duduianu.

Elvis Pian, fratele celui ucis, stabilise să meargă alături de câţiva poliţişti la o biserică

Potrivit jurnaliştilor de la Adevărul, Elvis Pian, fratele celui ucis, stabilise să meargă alături de câţiva poliţişti la o biserică, acolo unde el şi gaşca lui erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române. Mai departe, Vasilescu l-ar fi rugat pe interlop să îşi scoată fratele decedat din casă cât mai rapid cu putinţă pentru a evita o eventuală îmbulzeală.

Citeste si: El e moștenitorul secret al lui Emi Pian! Antonio Emi Pian s-a născut cu 10 zile înainte ca interlopul să fie ucis!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Doar că în realitate presupusa întâlnire ridică semne uriaşe de intrebare. Deşi fraţii lui Emi Pian au recunoscut că au negociat condiţiile inmormântării cu mai mulţi oficiali, în imaginile surprinse de camere şi publicate de Adevărul nu apare niciun agent al Poliţiei Române. Însemnele de pe uniforma bărbatului din imagine aparţin Poliţiei Locale, care nu se află în subordinea Ministerului de Interne, ci a primăriilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si