Klaus Iohannis și-a exercitat dreptul la vot în această dimineață, în urmă cu câteva minute. 

Președintele a votat la Liceul Jean Monnet, din Capitală.

„Este o zi importantă azi, o zi în care alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim şi alegem pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European. Eu am votat și vă invit pe toți să poftiți la vot. Este extrem de important”, a declarat Klaus Iohannis după ce a votat.

Citește și: VIDEO România votează. LIVE TEXT de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024 â

Politicienii au ieșit la vot

Printre primii români care s-au prezentat la secțiile de votare s-au regăsit mai mulți politicieni. Încă de la primele ore ale dimineții, figurile din politica românească și-au exercitat dreptul la vot.

Marcel Ciolacu, la ieșire din secția de votare:  "Am votat românește, pentru o voce puternică și unită în Parlamentul European și pentru investiții în autostrăzi, pentru școli, spitale, pentru reindustrializarea României. Fac apel către toată lumea, indiferent de opțiunea de vot, să vină cât mai mulți români la vot, pentru ca cei aleși să fie legitimi".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Dacian Cioloș: „E vorba despre prezent”. Ce a spus politicianul după ce a ieșit din secția de votare?

Marcel Ciolacu

[Sursa foto: Facebook]

Lucian Bode, la ieșire din secția de votare:  "Am votat pentru o Românie puternică în Europa, am votat pentru ca România să-și continue cu demnitate parcursul euroatlantic.

Am votat o listă de europarlamentari profesioniști, care vor fi membrii, două familii puternice la nivel european".

Lucian Bode

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Nicușor Dan, la ieșire din secția de votare: „Am votat pentru onestitate în viața publică, pentru realism în viața publică, e important ca oamenii politici să ne spună unde suntem și ce putem face. Și am votat împotriva mafiei imobiliare”.

Nicolae Ciucă, la ieșire din secția de votare: „Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem”. 

Dacian Cioloș, la ieșire din secția de votare: „Am votat în dimineața asta pentru oameni competenți, pentru oameni integri, pentru oameni muncitori, atât pentru alegerile locale, cât și pentru europarlamentare”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si