Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis condamnă atacurile Rusiei asupra orașelor din Ucraina. "Uciderea de oameni nevinovați trebuie să înceteze"

Un bombardament rusesc din cursul dimineţii de luni, 10 octombrie, s-a soldat cu cel puţin 11 morţi şi 64 de răniţi şi a lăsat fără curent electric patru regiuni ale Ucrainei, transmite Reuters. Rusia s-a răzbunat pentru distrugerea podului din Crimeea din weekend.

Sorin Negru,

Klaus Iohannis, reacție după atacul brutal al Rusiei

[Sursa foto: Presidency.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Președintele României, Klaus Iohannis, a postat luni pe Twitter un mesaj în care condamnă "atacurile oribile ale Rusiei asupra unor orașe din Ucraina".

Citeste si: Primele imagini cu victimele inocente de pe Podul din Crimeea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iohannis acuză atacturile provocate infrastructurii civile din Ucraina. "Uciderea de oameni nevinovați trebuie să înceteze", a punctat șeful statului, care a adăugat că România va continua să ajute Ucraina împotriva agresiunii de la Kremlin.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI