Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis, prezent pe litoral de Ziua Marinei. Turistii au ramas placut surprinsi de vizita presedintelui: "E prima oara cand l-am atins"

Surpriza de Ziua Marinei! Venit la malul marii, presedintele Klaus Iohannis a facut baie de... multime! Nu s-a dat la o parte de la facut poze cu oamenii de rand, a dat mana cu ei si le-a urat La multi ani! Cum au reactionat turistii... vedeti imediat. ##VIDEO18267##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Imbracat la patru ace, intr-un costum gri deschis, presedintele Klaus Iohannis i-a surprins placut pe turisti cand a coborat in mijlocul lor.

„M-a surprins si e foarte bine. Primul am fost cand am dat noroc cu dansul... un presedinte.. ce v-a zis? A zis buna ziua, am venit sa va salut pe toti, m-a bucurat!”.

„Un gest extraordinar de frumos, super! E prima oara cand l-am vazut live, in direct si l-am si atins!”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro


Seful statului a venit la ceremonie fara prima doamna, insa a avut grija sa incheie sarbatoarea cu prima sa baie de multime.

„Un obicei foarte frumos, foarte multa substanta, va felicit si va doresc numai bine”.


In schimb, altii au venit pregatiti cu de toate: umbrele de ploaie, palarii si ochelari de soare.

De pe mal, spectacolul le-a taiat respiratia turistilor. Dupa ce Zeul Neptun si alaiul sau au defilat in fata multimii, in rol si-au intrat elicopterele si navele militare- care au simulat respingerea atacurilor inamice.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI