Close sidebar
Close sidebar

Kremlinul neagă zvonurile că Vladimir Putin se pregătește să declare război Ucrainei pe 9 mai: „Este un nonsens!”

Kremlinul respinge speculaţiile potrivit cărora preşedintele rus, Vladimir Putin, ar intenţiona să declare în mod oficial război Ucrainei pe data de 9 mai, când Rusia celebrează victoria Uniunii Sovietice împotriva armatei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, transmite Reuters.

Laura Macovei,

Kremlinul neagă zvonurile că Vladimir Putin se pregătește să declare război Ucrainei pe 9 mai: „Este un nonsens!”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Negarea acuzațiilor vine de la purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a spus că nu există nici o șansă ca acest lucru să se întâmple.

Nicio şansă să se întâmple asta. Este un nonsens! ”, a transmis acesta. 

Rusia sărbătorește pe 9 mai un eveniment important

Putin urmează să susţină un discurs la 9 mai şi să supervizeze, în calitate de comandant suprem al armatei ruse, o paradă militară în Piaţa Roşie din Moscova.

Citeste si: Un filmuleț de la festivalul SUNWAVES cu doamnele de la curățenie dansând pe muzica electronică a devenit viral pe internet

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Această dată este importantă pentru Rusia, deoarece țara celebrează victoria Uniunii Sovietice împotriva armatei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial. 

Vladimir Putin ar putea declara în mod oficial război Ucrainei

Potrivit CNN, Vladimir Putin ar putea declara, în mod oficial, război Ucrainei la 9 mai, o mişcare care ar permite mobilizarea completă a forţelor de rezervişti în Rusia, în condiţiile în care trupele ruse se pare că se află în impas în Ucraina.

Citeste si: Papa Francisc, mesaj către Patriarhul Chiril al Moscovei: „Patriarhul nu se poate transforma în băiatul de altar al lui Putin”

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie în cadrul a ceea ce Moscova numeşte oficial „ operaţiune specială militară ” pentru „denazificarea” şi „demilitarizarea” acestei ţări, dar Kievul şi Occidentul califică ofensiva rusă un război de agresiune neprovocat, primul de acest gen de pe continentul european după cel de-al Doilea Război Mondial.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI