Close sidebar
Close sidebar

Kremlinul nu pregătește atacuri cibernetice: „Rusia nu se angajează în banditism la nivel de stat"

Kremlinul a respins marţi avertismentele Statelor Unite că se pregăteşte să comită atacuri cibernetice, afirmând că nu se angajează în banditism la nivel de stat.

Laura Macovei,

Kremlinul nu pregătește atacuri cibernetice: „Rusia nu se angajează în banditism la nivel de stat"

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că, „spre deosebire de multe ţări occidentale, inclusiv Statele Unite, Rusia nu se angajează în banditism la nivel de stat”.

Executivul rus ar exploreaza opţiuni pentru potențiale atacuri cibernetice

Statele Unite au avertizat luni că există „informaţii în evoluţie” că executivul rus explorează opţiuni pentru potențiale atacuri cibernetice, se precizează într-un comunicat al Casei Albe. 

Citeste si: Aglomerație la metrou. Eliminarea restricțiilor aduce recorduri de pasageri în transportul în comun

Printre altele, Kremlinul a declarat marţi că ar dori ca discuţiile în curs între Rusia şi Ucraina să fie mai „active şi mai substanţiale”, în timp ce luptele între trupele ruse și ucrainene sunt în plină desfășurare. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Un anumit proces (de negocieri) are loc, însă noi am dori să fie mai energic, mai substanţial”, a spus Peskov, potrivit Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat că Rusia nu intenţionează să facă publice cererile sale detaliate către Ucraina.

Gruparea de hackeri "Anonymous", atac la televiziunile ruse. Au transmis imagini din războiul din Ucraina

Gruparea de hackeri Anonymous a piratat serviciile de streaming și canalele de știri TV din Rusia pentru a difuza imagini cu războiul din Ucraina, pe fondul unei represiuni puternice asupra informațiilor de

către regimul lui Vladimir Putin, scrie The Independent.

Citeste si: Armata rusă anunță că este pregătită să schimbe 500 de prizonieri ucraineni. Lista celor capturați a fost deja livrată Crucii Roșii

Grupul Anonymous susține că a accesat canalele TV „Russia 24”, „Channel 1”, „Moscova 24” și serviciile de streaming Wink și Ivi,  înlocuind programele obișnuite cu videoclipuri din Ucraina,  însoțite de un mesaj împotriva războiului.

Și săptămâna trecută, Anonymous a revendicat un atac cibernetic care a paralizat site-urile mai multor canale de presă ruse, printre care şi cele două agenţii de presă de stat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI