Ksenia Șoigu, fiica ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi fost forțată să se despartă de soțul ei, un susținător public „anti-război”, după presiunile făcute indirect de Vladimir Putin.

Citește și: Ce a pățit femeia care obișnuia să bea 2 sticle de vodcă pe zi

Ksenia Șoigu, 32 de ani, și influencerul Alexei Stolyarov, 33 de ani- unul dintre cei mai cunoscuți instructori de fitness din Rusia- și-au anunțat public divorțul în timpul unui interviu televizat.

Citește și: Rusia a lovit un centru de transfuzii de sânge, omorând mai multe persoane: "Numai această crimă de război spune totul despre agresiunea rusă"

Stolyarov ar fi stârnit furie în cercurile de conducere de la Moscova după ce a sugerat că nu a sprijinit războiul brutal al socrului său din Ucraina.

Ksenia Șoigu, relație incomodă pentru tatăl său, mâna dreaptă a lui Putin 

Potrivit Daily Mail, au circulat zvonuri în presa rusă că Ksenia și-a luat un iubit, însă adevăratul motiv al despărțirii pare să aibă legătură doar cu furia liderului de la Kremlin.

Anunțul lor a venit după presiunile președintelui rus- care se întâlnește regulat cu Ksenia la evenimente legate de armată.

Ksenia Șoigu și soțul ei controversat au împreună o fetiță de câțiva anișori.

Ksenia Șoigu, divorțată cu forța de Putin

Soțul Kseniei Șoigu, Alexei Stolyarov- cu aproape 800.000 de urmăritori pe Instagram- l-a înfuriat atât de mult pe șeful grupării Wagner, Evgheni Prigojin, în urmă cu câteva luni încât a cerut ca ginerele lui Șoigu să fie adus în prima linie și învățat să lupte.

"Toată lumea din jurul Kremlinului știa că oponenții lui Șoigu au venit în biroul lui Putin cu mai multe ori exemple de [postări online] ale lui Stolyarov”, au spus surse anonime citate în presa rusă.

Putin i-a cerut „de două ori” lui Șoigu „să-și închidă ginerele”, potrivit canalului Telegram Narrarivy.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ultima conversație cu Ksenia despre un divorț a fost recentă... Ea a fost de acord să-l renege public pe Stolyarov”.
De asemenea, influencerul de fitness a fost acuzat în spațiul public că este „nepatriotic” și nu își iubește țara.

Într-un interviu aparent regizat, Ksenia se află lângă Stolyarov în timp ce răspunde unui jurnalist: „Nu suntem un cuplu de multă vreme. Dar în același timp suntem parteneri și prieteni foarte apropiați”.

Ea a susținut că Milana – fiica lor de nici doi ani – „este întotdeauna fericită”.

Soțul lui Ksenia Șoigu, demis din funcția de "ginere"

Ksenia Șoigu și Alexei Stolyarov s-au cunoscut în 2019 și fiica lor s-a născut doi ani mai târziu. 

Unii văd mișcarea de divorț ca parte a unei campanii mai ample de întărire a imaginii lui Serghei Șoigu, pe fondul speculațiilor că acesta ar putea să fie schimbat de Putin sau să-i succeadă lui Putin la conducerea statului rus.

Asemenea mișcări sunt văzute ca având aprobarea lui Putin. Analistul pro-Kremlin Serghei Markov a spus:

„Stolyarov a fost probabil demis din funcția de ginere pentru comportament său nepotrivit pe rețelele de socializare".

Ksenia Șoigu și Alexei Stolyarov s-au cunoscut în 2019 și fiica lor s-a născut doi ani mai târziu. 

Ksenia Șoigu și Alexei Stolyarov s-au cunoscut în 2019 și fiica lor s-a născut doi ani mai târziu. 

Cine este Ksenia Șoigu

Fiica cea mică a lui Serghei Șoigu, Ksenia are 31 de ani

Ksenia Șoigu este o personalitate publică în Rusia, fiind președinte al Federației Ruse de Triatlon, lider al proiectului „Liga Eroilor”, organizator al proiectului „Cursa Eroilor” și ideolog al grupului istoric militar „Insula Forturilor”.

După ce a terminat școala, Ksenia s-a înscris la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, potrivit Kyiv Post.

În anul 2009, numele fiicei lui Șoigu a apărut în centrul unui scandal public privind o casă cumpărată în numele ei în valoare de 9 milioane de dolari în Barvikha, un cartier de lux de lângă Moscova.

Tatăl ei îi dăduse proprietatea fiicei sale cele mai mici, dar ulterior vila a fost transferată pe numele unei rude, în urma căreia atenția presei s-a domolit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În 2010, Ksenia a jucat rolul unei asistente medicale în filmul lui Nikita Mikhalkov „Ars de soare 2”. Cu toate acestea, ea nu și-a dorit să urmeze o carieră în actorie.

Ksenia Șoigu

Ksenia Șoigu

În timpul studenției, Ksenia a făcut un stagiu într-una dintre cele mai mari bănci din Sankt Petersburg. În 2012, a lucrat ca asistent al șefului adjunct al Serviciului Federal de Supraveghere a Mediului.

După ce a absolvit facultatea în 2013, a fost angajată de Departamentul de Finanțe Structurale din Gazprombank ca analist senior. Cinci ani mai târziu, ea a devenit consilier al vicepreședintelui consiliului de administrație.

În același timp, Ksenia a devenit vicepreședintele Comitetului de investiții al Fondului fiduciar non-profit pentru dezvoltarea clusterului turistic și de agrement al orașului Kronstadt.

În 2020, guvernul rus a alocat 4,5 miliarde de ruble pentru proiectul lui Ksenia pentru reconstrucția a două forturi.

În timp ce tatăl lui Ksenia amenința Occidentul cu un război mondial, Ksenia și soțul ei au călătorit și s-au bucurat de vacanțe în diferite țări europene.

Cea mai recentă vacanță a celor doi a fost în Dubai, cu câteva luni în urmă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si