Întâmplarea face ca Cavidan să afle rapid despre faptul că Naciye a povestit familiei ceea ce s-a petrecut cu Alper iar acum mama lui Bahar caută o nouă “portiță” pentru a-și căsători fiica cu avocatul Kuzey.

Spre surprinderea tuturor, Kuzey află adevărul despre tânărul ucis, însă nu știe că mama să este cea care l-a ucis pe Alper.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Seda reușește să se întâlnească cu Zeynep, iar cea din urmă nu realizează că cea care se dă drept prietena mamei sale este chiar cea care a produs accidentul teribil al lui Melodi.

În vreme ce Ege continuă să investigheze accidentul surorii sale, Melis va afla, întâmplător, despre faptele petrecute între tatăl său și Gonul, acțiuni care au și dus la despărțirea părinților tinerei.

Cum va reacționa Kuzey atunci când află că mama sa l-a ucis pe Alper și, ce decizie va lua Melis, când află că Gonul este cea care i-a dezbinat familia, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si