Vestea că Hadan ar putea rămâne invalidă, din cauza accidentului, îi tulbură peste măsură. Chiar și Naciye empatizează cu situația fostei logodnice a lui Kuzey și încearcă să ajute cât se poate încercata familie a acesteia.

Firdevs nu știe ce să mai facă atunci când își va revedea fiica devastată pe patul de spital și face orice pentru a o ajuta.

Kuzey se întoarce la Handan?

Kuzey se întoarce la Handan?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Munca de acasă vs. munca de la birou. Psiholog: ”Cei trei dușmani ai muncii de acasă sunt frigiderul, patul și televizorul/ Lucrul la birou oferă avantajul conexiunii zilnice cu colegii”

La polul opus, Elif și Kuzey se bucură de o întâlnire romantică, însă minunea nu va dura prea mult. Dragostea dintre Elif și Kuzey va fi supusă unei noi încercări.

Kuzey se întoarce la Handan?

Kuzey se întoarce la Handan?

Ce îi va cere Naciye lui Elif, de dragul lui Handan, și până unde va ajunge viclenia fostei logodnice a lui Kuzey, numai pentru a-l păstra lângă ea pe bărbatul de care este îndrăgostită obsesiv, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si