Close sidebar
Close sidebar

L-am gasit pe romanul cunoscut ca “eroul cu facalet” din timpul atentatului de la Londra! Ce face acum brutarul devenit celebru in vara

Florin Morariu, cunoscut si ca “eroul cu facalet” de la Londra, un brutar iesean care lucra in Anglia a devenit celebru in presa straina si in cea nationala pentru faptul ca ar fi lovit pe unul dintre teroristii de pe London Bridge cu un cos de paine, a plecat din Anglia la scurt timp dupa atentatul din iunie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, Florin Morariu a solicitat reprezentantilor ambasadei noastre in Anglia sa-l ajute cu o locuinta. Apoi, a spus ca este marcat de ceea ce s-a intamplat in acea seara de la inceputul lunii iunie si nu s-a mai intors la brutaria unde lucra. Asa ca, la scurt timp dupa ce a devenit celebru, Morariu s-a intors in tara.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A spus ca a fost dezamagit de felul in care l-au tratat autoritatile romane si britanice, ca i-a fost frica, mai ales dupa ce a aparut in presa. A povestit ca ii era tema ca va fi atacat de apropiatii teroristilor si ca autoritatile nu au vrut sa-l protejeze. 

Ajuns acasa, Florin Morariu, dupa ce si-a incercat norocul la un show culinar tv, a spus initial ca va ramane doar pentru vara, asta si pentru ca se angajase la unul dintre restaurantele de la mare ale lui Chef Scarlatescu.
In toamna insa s-a intors acasa, la Iasi, unde se afla si acum. Zilele trecute, el a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii de la o petrecere in familie, iar "eroul cu facalet" se simte foarte bine alaturi de cei dragi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI