Close sidebar
Close sidebar

L-au ajuns blestemele. Nelson Mondialu a pierdut TOT

Nelson Mondialu a publicat un vlog pe canalul său de Youtube în care le-a spus urmăritorilor săi că toate bunurile sale sunt la amanet.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nelsomn Modialu pare să aibă probleme financiare. Deși spune că a pierdut mult, este pe pace mai mult ca niciodată și nu are de spus nimic celor care știe că-i doresc răul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Livian pregătește o supriză în ediția finală "Puterea Dragostei": "Un trofeu îl am"

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” nu-l poate da uitării pe Jador. Ce spune bruneta

"Vă pupă tata Nelson Mondialu. Nu mai am nici telefonul ala băiețesc. Am rămas la ăsta spart. Amaneturi. V-ați rugat la Dumnezeu să ajung condus și păduchios. Nu-i nicio problemă. Aurul la amanet, bani nu mai am. Înțelegi? Auzți aici: nu dori la nimeni că pici acolo. Vă spun. Voi știți numai să râdeți. Voi știți numai să vă bateți joc. Vedeți că eu nu mă iau de voi. Vedeți s-au limpezit apele."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI