Close sidebar
Close sidebar

L-au arestat în timp ce întreținea relații intime cu soția vărului său

O întâmplare amuzantă, dar și tristă pentru un român, care a stat nevinovat în închisoare mai multe luni, după ce polițiștii italieni au intrat peste el în casă Un român a stat nevinovat în închisoare mai multe luni, după ce a fost arestat într-un hotel din Italia de 30 de mascați înarmați. Polițiștii au crezut că e autorul unor jafuri violente din Austria, potrivit Corriere del Veneto.

Laura Macovei,

L-au arestat în timp ce întreținea relații intime cu soția vărului său

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul, un român de 40 de ani, rezident în zona Montebelluna (Treviso), era căutat de poliția italiană și mai ales de autoritățile austriece, fiind considerat responsabil pentru două tâlhării violente la două bănci, care au avut loc cu câteva luni mai devreme, în Innsbruck, Austria. Totul s-a petrecut în ziua de Paște, anul trecut. 

O adevărată poveste de „dragoste”

Ceea ce e amuzant acum urmează: polițiștii l-au prins pe bărbat în pat cu soția verișorului său. 

Citeste si: Cine este cea mai frumoasă femeie din lume. O româncă a primit acest titlu

La un moment dat, în interiorul camerei de hotel, lângă Spresiano (în provincia Treviso), unde cei doi își făcuseră „cuibul de dragoste”, poliția a dat buzna, chiar în timpul actului sexual.

Mai exact, 30 de agenți, înarmați din cap până în picioare, îl trântesc la pământ și îl încătușează chiar în fața femeii.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Proprietarul hotelului alertase autoritățile când a văzut cartea de identitate a românului, așa au ajuns mascații să ia cu asalt camera de hotel.

Cine a pus la cale totul

Totul s-a dovedit a fi o minciună. 

Două luni mai târziu, polițiștii aveau să se descopere că de fapt buletinul românului fusese clonat chiar de vărul său. Adevăratul autor al tâlhăriilor a fost arestat între timp la Bruxelles.

Citeste si: Incendiu la un lan de grâu din Năvodari, vizibil peste mare

Citeste si: Incendiu la un lan de grâu din Năvodari, vizibil peste mare

Românul arestat era căsătorit și avea copii și le-a spus polițiștilor care l-au arestat de ce se afla la hotel, dar n-a fost crezut. 

Avocatul Paolo Pastre, care-l reprezintă, face mai multe investigații și descoperă că vărul clientului său, de aceeași vârstă, 40 de ani, cu o asemănare fizică izbitoare și chiar un tatuaj pe care ambii l-ar avea

pe brațul stâng, a avut o relație cu sora lui în trecut.

A fost perioada când a pus mâna pe documentul românului, reușind probabil să-l și cloneze. Poliția a pus sub urmărire câteva dintre telefoanele mobile ale familiei. Și astfel, cu câteva zile înainte de audierea care ar fi trebuit să decidă extrădarea, adevăratul infractor este interceptat și arestat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI