Imaginile au fost filmate pe marginea unui drum national din Gorj, dupa ce duba a facut pana.

-Am fost cu masina mea proprietate personala, mi s-a oprit in drum. A trecut unul cu o caruta si a tras sa ma traga in curte, sa nu o las pe marginea drumului.

Iar soferul dubei a acceptat numaidecat oferta carutasului.

N-a avut ochi sa vada nici suferinta calului, nici comportamentul carutasului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Costin Barbat, medic veterinar: Aceste practici chiar sunt o metoda de maltratare. Sunt cai, sunt animale de tractiune, dar au si ele o limita, la fel ca masina dumneavoastra, exista o limita maxima admisa pe care ar putea-o cara.

Individul al carui cal a fost chinuit cu buna stiinta ar fi postat isprava pe internet, sa se laude cu armasarul sau, dar le-ar fi sters dupa comentariile indignate ale oamenilor.

Gestul ii poate aduce o amenda de pana la 1200 de lei.

Nicolae Calescu, director DSV Gorj:  Situatiile in care animalele sunt maltratate, batute si supuse unor munci mai grele decat capacitatea lor, acesti cetateni sunt sanctionati.

Nu este prima oara cand caii sunt folositi de stapani pentru a tracta masini. In urma cu doua saptamani, un alt armasar a fost sleit de puteri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si