Close sidebar
Close sidebar

L-au găsit mort astăzi! Plutea cu fața în jos, pe Olt! Polițiștii sunt îngroziți! Cine este victima?

Cadavrul unui bărbat a fost găsit astăzi pe malul Oltului, în județul Vâlcea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

În cursul acestei după-amiezi, pe malul Oltului, în zona localității Stupărei, comuna Mihăești, județul Vâlcea, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Citeste si: Fostele concurente de la Exatlon au urcat pe podiumurile de moda! Cum s-au descurcat?

Acesta era cu fața în jos și era complet dezbrăcat. Polițiștii au găsit și niște haine, dar nu au fost găsite documente pentru identificarea acestuia. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihăești, dar și angajați ai Serviciului Criminalistic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Un viceprimar din Argeș a legat un câine de mașină și l-a târât așa pe șosea! "Mi-a fost frică de el! Putea să mă muște!"

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru autopsie. Persoana a fost găsit la ecluza 2, era dezbrăcat și foarte umflat. Pompierii militari au intervenit la fața locului cu o ambarcațiune și cinci subofițeri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI