Acesta a imortalizat momentul în care viceprimarul din localitatea Vlădești, târăște un câine legat de propria mașină.

Citeste si: Alex are 11 ani și vinde urzici prin oraș pentru a-și putea ajuta mama și frații! Tatăl lor a murit, iar acum el duce greul! Povestea tristă a unui copil care s-a maturizat mult prea devreme!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Postarea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. În filmuleţ se vede cum un câine e legat cu o sfoară de gât şi agăţat de un autoturism. Maşina e condusă pe acostamentul şoselei, cu avariile pornite, cu viteză redusă. Chiar şi aşa, se vede cum câinele încearcă să se opună şi pentru că nu merge singur, e pur şi simplu târât pe picioare, fără niciun fel de milă.

Citeste si: Polițiștii au venit să îi percheziționeze locuința, ea a aruncat-o în aer! A murit pe loc împreună cu propriul copil! Vezi cine era femeia care a făcut acest gest extrem!

Viceprimarul spune că a vrut să facă o faptă bună

Protagonistul filmulețului a stat de vorbă cu presa și a spus propria variantă legată de acest filmuleț.

"Mă întorceam spre casă și am văzut câinele pe marginea drumului. Am știut al cui este și am zis să fac o faptă bună, să îl duc acasă. Îmi era teamă să nu atace copiii din sat sau să fie călcat de vreo mașină. Eu am oprit, m-am dat jos și, când am pus piciorul pe lanț, animalul a devenit agresiv. Atunci am decis să îl imobilizez de mașină.
Am sunat proprietarul, iar el mi-a cerut să i-l aduc acasă. De teamă să nu mă muște, m-am deplasat încet, cum se vede și în filmare, maximum 50 de metri. Cățelul era speriat că a trecut un autobuz pe lângă mine și l-a claxonat. Cățelul este bine, nu a pățit nimic."
, a declarat viceprimarul.

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,06%


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si