Incidentul a avut loc în Indonezia și se pare că femeia era soția unui militant islamic. Poliţiştii indonezieni au înconjurat marţi casa din oraşul Sibolga după ce au arestat un bărbat, considerat soţul femeii. Atunci, s-a produs o primă explozie despre care se crede că ar fi fost provocată de aceasta şi un poliţist a fost rănit, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei naţionale indoneziene. La primele ore ale dimineţii de miercuri, femeia ar fi detonat o altă bombă.

Citeste si: O mamă și-a înecat fiica de numai trei anișori! "E mai în siguranță în Ceruri decât în prejma tatălui ei"

Comandantul Poliției din zonă a declarat că se știa de mult că soțul femeii este un membru al rețelei Statului Islamic și era pe radarul lor. El, împreună cu alți membrii ai organizației, erau considerați vinovați pentru mai multe atacuri sinucigașe împotriva a trei biserici și chiar a sediului poliției din Surabaya.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șoc! O femeie își ține iubitul în brațe, după ce l-a înjunghiat: "Iartă-mă! Te rog să nu mori"

Preşedintele indonezian Joko Widodo, care are prevăzută o vizită la Sibolga duminică, a dat asigurări că incidentul de miercuri nu a avut nimic de-a face cu apropiatele alegeri prezidenţiale, prevăzute pentru 17 aprilie.

Citeste si: Un copil de circa un an şi jumătate, găsit abandonat în scara unui bloc din Adjud! Poliţiştii i-au găsit bunica, dar aceasta refuză să-l ia în grijă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si