O mamă în vârstă de 36 de ani a comis o crimă înfiorătoare, iar motivația gestului este de-a dreptul halucinantă.

Citeste si: Imagini șoc! O femeie își ține iubitul în brațe, după ce l-a înjunghiat: "Iartă-mă! Te rog să nu mori"

Claire Colebourn a decis să își înece fiica în vârstă de numai trei anișori și le-a spus magistraților că oriunde ar fi fost mai în siguranță decât în apropiere de tatăl ei.

Bethan a murit în chinuri, dar acest lucru nu a afectat-o prea mult pe mama ei.

Claire a decis să se despartă de soțul ei și de atunci a început nebunia. Ea a povestit că lucrurile au început să degenereze și că bărbatul se comporta groaznic și cu ea, dar și cu fiica lor. Totuși, în loc să apeleze la autorități, Claire a decis să rezolve singură problema și a ales cea mai proastă soluție, aceea de a-și ucide fiica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini fabricată în serie limitată! Cristi „Spaidăr” a luat-o de nouă şi a achitat 300.000 de euro fără taxe!

"Sunt convinsă că acolo, în Ceruri, e mult mai în siguranță decât în preajma tatălui ei. Spiritul ei este împăcat, iar acum, Michael ne va lăsa în pace.", a spus femeia în fața magistraților din Winchester.

"Atunci când vezi că fata ta se agață de tine și de imploră să o ferești de tatăl ei, ți se rupe sufletul. Nicio mamă nu cred că ar putea decide altfel într-o astfel de situație Eu aș fi mers până la capătul lumii pentru ea, dar am considerat că asta e cea mai bună soluție", a mai spus femeia.

Citeste si: Simona Halep, în pericol să piardă proprietăți de 1 milion de euro? Jucătoarea se confruntă cu o situație mai dificilă decât pe terenul de tenis| EXCLUSIV

Imediat după ce a comis oribila crimă, Claire a vrut să se sinucidă, dar a dat greș. Acum, magistrații urmează să ancheteze acest caz și să pună toate detaliile cap la cap pentru a lua o decizie în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si