Natascha Kampusch avea doar 10 ani cand a fost rapita in drum spre scoala. Timp de 8 ani, Natascha a fost captiva in subsolul unei case de langa Viena, Austria.

Conform dailymail.co.uk, citat de ioanacuzino.net,   in casa rapitorului, Wolfgang Priklopil pe numele sau, micuta se ocupa de treburile gospodaresti. Era tinuta flamanda, batuta regulat si urmarita pas cu pas pentru a nu evada.

Incaperea care-i fusese rezervata era… o temnita din beton aflata la subsol. Dar cosmarul ei nu se termina aici, caci, pe langa toate acestea, era si abuzata sexual.

Sansa avea sa-i surada intr-un final, dupa 8 ani de chin. Priklopil urma sa-si vanda masina si i-a zis fetei sa faca o curatenie exemplara in masina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La un moment dat, cand barbatul vorbea la telefon, Natasha a profitat de neatentia acestuia si a reusit sa iasa pe poarta care ramasese descuiata.
Constatand disparitia fetei si dandu-si seama ca nu mai exista nicio sansa s-o aduca inapoi, Priklopil s-a sinucis aruncandu-se in fata trenului. Avea 44 de ani. Casa in care a fost captiva i-a ramas mostenire Nataschei.

Citeste si: Sechestrata, abuzata sexual si torturata zilnic de catre cel care i-a promis ca o ia de sotie. Mama a patru copii a fost eliberata dupa 6 ani de "sclavie"

Dupa moartea barbatului, casa in care a fost sechestrata i-a ramas mostenire tinerei. Aceasta a ales sa-si petreaca weekendurile aici si sa aiba grija de locuinta exact ca in vremea in care era sechestrata.

Intr-un interviu acordat Channel Seven, fiind intrebata ce simte atunci cand se intoarce in casa in care a fost torturata si abuzata sexual, Natasha a raspuns ca “intr-un mod bizar”, intoarcerea in acele locuri este “terapeutica” pentru ea.

Dupa 10 ani de la evadare, Natascha Kampusch a scris cartea “10 ani de libertate”, in care isi povesteste copilaria traumatizanta in casa lui Wolfgang Priklopil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si