În ciuda vârstei înainte, Mariam reușește să muncească șase zile pe săptămână, dar să se și urce la volan. Femeia, în vârstă de 100 de ani, a dezvăluit secretul longevității, potrivit informațiilor transmise de ladbible.ro.

Viața la 100 de ani. Secretul longevității, oferit de Mariam

Mariam Todd are minunata vârstă de 100 de ani. Ajunsă la etatea pe care mulți nici nu o visează, Mariam continuă să facă activitățile pe care mulți le evită după vârsta de pensionare.

Astfel, la etatea de 100 de ani, Mariam muncește șase zile, conduce propriul autoturism, gătește și petrece timp cu familia, chiar și cu stră-strănepoții.

Mariam își desfășoară activitatea profesională la magazinul de mobilă al familiei, întemeiat în anul 1929 de către părinții săi. Femeia a mărturisit că îi place foarte tare ceea ce practică, încât nu poate spune că, de fapt, muncește.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Nu pot spune că muncesc când îmi place ceea ce fac, așa că mă simt vinovată dacă spun că muncesc. Nu este pentru toată lumea, dar funcționează bine pentru mine. Mama mea a fost la fel. De fapt, a murit aici în birou, stând aici făcându-și treaba. Trecuse de 80 de ani și a murit stând la biroul ei. Așa că am spus dacă asta este voia lui Dumnezeu pentru viața mea, așa să fie”, a

spus Mariam, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: A decedat după ce cabina liftului nu a mai urcat la etajul 4. Tânăra de 25 de ani a căzut în gol 15 metri: ”Nu se poate muri așa”

Femeia a dezvăluit secretul longevității. Mariam a mărturisit că încearcă să trăiască cât mai corect, consumând alimente sănătoase, cultivate de ea în grădină. Mai mult decât atât, Mariam se ține departe de dulciuri, consumând doar ciocolată neagră, foarte rar.

Printre obiceiurile care au menținut-o în viață până la 100 de ani, Mariam a amintit că a evitat pe cât posibil mâncarea de tip fast-food, dar și alcoolul.

„Încerc să mănânc corect, să dorm bine și să trăiesc corect”, a spus Mariam, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si