Close sidebar
Close sidebar

La 17 ani, visurile Karinei au fost distruse! Tanara aceasta superba a fost injunghiata mortal in fata blocului! Detalii despre crima care a ingrozit tara

Karina avea doar 17 ani si o viata intreaga inainte. Din pacate, toate visurile si planurile ei s-au naruit intr-o clipa.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a fost injunghiata mortal in fata blocului, in timp ce se indrepta spre lift. Tanara a fost gasita in stare grava de vecini, care au incercat sa-si acorde primul ajutor pana la venirea medicilor. Din pacate, nici doctorii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Decesul ei este ultimul dintr-o serie de astfel de crime. Familia Karinei este distrusa, dar incearca cu toate fortele sa-i pastreze vie amintirea tinerei frumoase.

"Ea avea puterea sa intre intr-o incapere si sa-i faca pe toti oamenii sa zambeasca", a spus fratele fetei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Parintii fetei provin din Republica Ceha, iar Karina s-a nascut la Leeds. Ea mai are sase frati.

Familia s-a mutat la Londra acum opt ani. Fratele ei a povestit ca tanara isi vizita un prieten in ziua in care a fost atacata.

De asemenea, el spune ca sora sa isi dorea sa fie o cosmeticiana, pentru ca dorea sa-i facăa pe oameni sa se simta frumosi.

"Avea doar 17 ani cand si-a pierdut viata intr-un mod atat de oribil. Nici un parinte nu ar trebui sa-si ingroape copilul.", a adaugat el.

Rudele au pus flori si lumanari la locul unde a murit. "As vrea ca ea sa fie amintita ca o fata tanara, plina de bucurie si frumoasa.",

a spus mama.

Criminalul, in varsta de 21 de ani, din Brisbane Street, a fost acuzat de omor si este in spatele gratiilor.

Sursa: metro.co.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI