Mariana emana energie, forta, incredere si transmite o determinare iesita din comun. S-a nascut la Barlad in 1974. Mama ei a lasat-o la 4 ani la Casa de Copii. Motivele nici nu mai conteaza. Primul contact cu sportul: gimnastica, doar se afla in orasul care avea sa o ofere lumii pe Andreea Raducan.

La 9 ani „experienta” de la Casa de Copii avea sa se incheie.

„Mama s-a mutat in Videle, Teleorman si m-a luat si pe mine. La generala am inceput sa particip pe la primele concursuri de atletism. Am terminat liceul, iar apoi Facultatea de Inginerie a Produselor Alimentare, in Bucuresti, la Universitatea Bioterra. Am lucrat intr-un restaurant, iar de 5 ani lucrez ca menajera.”

Pe mama ei o viziteaza si acum. „Ii spun ca trebuie sa fie mandra de mine ca la 43 de ani fac asemenea lucruri. Cand o vizitez ma duc la ea cu un ghiozdan de medalii. Spune ca poate sa imi faca supa din ele la cate am). Am pierdut foarte mult timp: 13 ani de zile. Toata aceasta perioada am lucrat in restaurant. Eu consider insa ca pot sa fac performanta si la 43 de ani.

Mariana are „foame” de a alerga, „foame” de a demonstra ca este valoroasa, ca poate sa isi impinga limitele si mai mult: „Daca nu-ti place ceea ce faci nu rezolvi nimic.

Sunt foarte puternica si optimista. La restaurant lucram si 50 de ore fara oprire. Bucatarii se schimbau, ospatarii se schimbau, dar eu ramaneam singura pe plantatie. Citesc foarte multe carti de dezvoltare personala, de alergare.

Informatia este foarte scumpa si este pacat daca o ai la indemana sa nu te documentezi”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Despre Mariana Nenu:
-a alergat 121 de kilometri in 12 ore( este cea mai buna performanta feminina din Romania si a cincea in lume)

-la Ultrabalaton a alergat 69 de kilometri in 6 ore. Recordul in Romania este detinut de Mara Morosanu( 66 de km). Vrea sa-l bata pe 10 iunie.

-are un baiat de 18 ani care face ciclism si tenis cu piciorul.

-anul viitor nu concepe sa nu urce pe podium la Ultrabalaton.

In urma cu doar 3 luni, in octombrie 2017, ea a terminat una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, Spartathlon, desfasurata in Grecia pe o distanta de 246 de kilometri, alergand peste 33 de ore si 50 de minute.

„ DE LA CHECK POINT-UL 70 ALERGAM SI PLANGEAM.

PLANGEAM IN HOHOTE FARA SA MA POT OPRI. IMI SPUNEAM IN GAND – „HAI MARIANA! HAI CA NU TE-AI IMPRUMUTAT DEGEABA!” STIAM CA LA ULTIMUL PUNCT DE ALIMENTARE AM DRAPELUL ROMANIEI SUB FORMA UNEI PANGLICI PRECUM AU PRIMARII. AM VRUT SA FIU IMBRACATA LA SOSIRE IN ECHIPAMENT CU ROMANIA SI CU STEAGUL LA GAT. OAMENII MA INCURAJAU SI STRIGAU „UITE AVEM O REPREZENTANTA DIN ROMANIA”.

Citeste intreaga poveste pe AIMX.RO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si