In aceasta vara, Teatrul de revista Constantin Tanase a anuntat ca angajeaza actori, cantareti, instrumentisti, coregrafi, dansatori, dar si personal din sectorul administrativ. Tocmai pentru ca au fost foarte multe cereri, institutia condusa de Alexandru Arsinel a demarat o selectie a dosarelor fiecarui candidat, cei acceptati pe lista urmand sa participe la un concurs final, programat pe 2 octombrie. Pe lista teatrului de revista se afla 61 de dosare admise, numele cel mai cunoscut fiind cel al Silviei Dumitrescu, care va candida pentru „compartimentul solisti vocali”, la 57 de ani.

Silvia a debutat in muzica la sfarsitul anilor '80, dar trebuie sa-si etaleze calitatile, intr-un concurs, pentru a se angaja la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde vedete sunt Luminita Anghel si Monica Anghel. In prezent, ea canta prin diverse cluburi, dar si la emisiunile tv in care este invitata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si