Povestea Atifei, o femeie in varsta de 60 de ani din Serbia este plina de intamplari dramatice.

Timp de 20 de ani, ea si sotul ei, Serif, s-au chinuit sa aiba un copil.

Dupa nenumarate incercari esuate si tratamente costisitoare, cei doi primesc o veste extraordinara. Atifa ramasese insarcinata. Varsta inaintata a acesteia nu a impiedicat-o sa aduca pe lume o fetita sanatoasa pe care a botezat-o Alina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Totusi, imediat dupa nastere, sotul Atifei, mama Alinei, a parasit-o pe femeie. Barbatul s-a razgandit atunci cand a auzit primul plans al copilului in maternitate, atunci i-a spus nevestei ca e mult prea batran pentru a mai putea avea rabdare cu un copil care plange. Asa se face ca femeia a fost parasita de soţ chiar in ziua in care a nascut.

Intrebat de ce a facut un astfel de gest, barbatul a raspuns scurt: „A primit ce si-a dorit, acum e fericita”.

Se pare ca ambii parinti aveau probleme de sanatate, tatal suferea de diabet si cu inima, pe cand femeia avea tensiune mare, dar noua mamica este decisa sa aiba singura grija ce cea mica.

Sarcina a fost considerata una riscanta, tocmai de aceea femeia a petrecut ultimele 3 luni de sarcina in spital. Tatal Alinei refuza sa o recunoasca oficial, si micuta nu va purta acelasi nume de familie cu tatal sau.

Atifa a lucrat in tinerete intr-o fabrica textila si are o pensie mica, dar marturiseste sincer:  ,,Orice s-ar intampla, indiferent daca Serif sta sau pleaca, o sa o cresc pe Alina cat pot de bine. Voi trai doar pentru ea. Stiu ca nu va fi usor, insa cred ca sunt multi oameni care vor vrea sa ma ajute”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si