Close sidebar
Close sidebar

La 76 de ani, Sue Ellen din "Dallas" arata incredibil. Care este secretul actritei: "In fiecare dimineata, ii multumesc Divinitatii"

Linda Gray, actrita care a interpretat-o e Sue Ellen, in Dallas, a ajuns la 76 de ani. Vedeta arata in continuare foarte bine si asta datorita faptului ca duce o viata sanatoasa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se bucura de o cariera de succes, are o silueta de inviiat, este mereu pozitiva si energica. Linda Gray a dezvaluit care este secretul vitalitatii ei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

" Sanatatea si fericirea sunt decizii pe care le luam zilnic. Totul depinde de noi. Vrei sa fii destul de puternic sa îti plimbi nepotii? Vrei sa fii în stare sa urci pe munte la 90 de ani? Raspunsul e da.

Pentru ca asta e viata pe care mi-am ales-o", a declarat Linda Gray în cadrul unei emisiuni televizate.

Primul lucru pe care îl face dimineata cand se trezeste e sa multumeasca Divinitatii ca i-a dat înca o zi. Apoi sta 10-20 de minute sa mediteze. Apoi consuma un smoothie cu spanac, fructe de padure, ulei de cocos si seminte de chia, scrie doctorulzilei.ro.

" De asemenea, îmi place sa beau dimineata o ceasca de cafea cu o lingura de lapte de cocos. E delicios si te ajuta si sa arzi grasimea", a adaugat diva.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI