Close sidebar
Close sidebar

La 92 de ani batranul din imagine a avut o ultima dorinta inainte de moarte: aceea de a-si tine de mana sotia pentru ultima oara. E incredibil ce s-a intamplat cand si-au impreunat mainile

O relatie de lunga durata presupune multa daruire din partea ambilor parteneri. Insa cand exista vointa si iubire de ambele parti se nasc povesti emotionante.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai bun exemplu este acest cuplu din China, care au format o familie timp de 66 de ani. Nimic nu a stat in calea lor, iar pe masura ce anii treceau relatia devenea din ce in ce mai stransa.

Ajunsi la batranete, el in varsta de 92 de ani, ea in varsta de 95, cei doi soti au fost internati in spital, insa la etaje diferite. El suferea de o boala de inima aflata in stadiu terminal, ea se recupera in urma unor fracturi.

In momentul in care a realizat ca a venit timpul ca sa treaca pe lumea cealalta, barbatul a avut o singura dorinta: aceea de a-si vedea inca o data sotia inainte de moarte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Personalul spitalului s-a conformat si a adus-o pe femeie in salonul lui. Unul langa altul, fiecare pe patul lui de spital, cei doi s-au privit in ochii si au inceput sa planga.
Ulterior s-au luat de mana si s-au strans, iar barbatul a rostit ultimele lui cuvinte: “Te iubesc! Iti multumesc ca existi si ca m-ai facut un om mai bun”, dupa care si-a dat duhul.

Toata scena s-a intamplat sub privirile pline de lacrimi ale rudelor si ale personalului medical.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI