Close sidebar
Close sidebar

La 93 de ani, mamaie Maria isi traieste ultimele zile in singuratate. Mai are o singura dorinta

La 93 de ani, mamaie Maria isi taie singura lemnele, hraneste animalele si are grija de casa, iar ca sa isi aline singuratetea impleteste. Femeia e vaduva de 16 ani, iar singura ei dorinta e sa isi mai vada copiii macar o data.

,


DISTRIBUIE
acest articol

„Sunt vaduva de 16 ani. Am 16 ierni de cand stau singura aici. Vreau sa vina sa ma vada, poate ma gasesc moarta aici. E greu sa fii batran. Daca as fi sanatoasa, macar, dar asta e viata", a povestit batranica echipei Kanal D.

Povestea ei e impresionanta. Si-a ingropat 5 copii, iar cei trei care mai traiesc o viziteaza din cand in cand: ”As dori sa vina mai des la mine, sa ma vada. Mi-as dori sa fie zilnic cu mine, dar de unde sa ii iau”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cititi mai mult pe wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI