Close sidebar
Close sidebar

La cateva ore dupa ce s-a casatorit, Christian Sabbagh a devenit tata pentru a treia oara. Micuta Anais a venit pe lume dupa ce parintii ei au spus "Da"

Dublu motiv de bucurie pentru jurnalistul Christian Sabbagh. La cateva ore dupa ce parintii ei au spus "Da" in fata ofiterului de stare civila, micuta Anais a venit pe lume.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"S-au intamplat multe intr-o singura zi: mi-am casatorit parintii, l-am determinat pe tata sa nu renunte la meserie, cateva ore mai tarziu am aparut eu in aceasta lume. Ma numesc Anais, Anais Sabbagh", a anuntat jurnalistul pe pagina sa de Facebook.  

"Bun venit pe lume, Anais! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parinti si surioara! Felicitari familiei Sabbagh!!! Viata toata sa va fie Primavara!  Sa va traiasca mica printesa!”, i-au  transmis prietenii jurnalistului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI