Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cum îi ajută aceste activități pe cei mici?”

Andreea Stroe, psihoterapeut: „Aceste activități îi ajută pe cei mici în mod deosebit pe partea de încredere în sine, dezvoltare a abilităților de motricitate, pe partea lor de a se integra în colectivitate și mm cea mai importantă este acea încredere pe care ei o dobândesc în ei.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „De la ce vârstă ar trebui ca cei mici să facă și altceva?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Andreea Stroe, psihoterapeut: „Eu recomand de la vârsta de 4 ani. Copiii pot merge la activități de pian, activități sportive, desen, pictură. Încurajez în mod deosebit sportul, înotul.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Avem chiar aici o fetiță care cântă la pian. O să o întrebăm pe profesoara ei cum se descurcă fetița și cum a ajutat-o lecțiile.”

Profesor  „Pe Evelin au ajutat-o foarte mult lecțiile de pian și ieșirile pe scenă, la concursuri, pe partea de încredere în sine. A reușit să-și gestioneze mult mai bine emoțiile și să nu mai pună atât de multă presiune pe ea.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si