Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - La ce ajută activitățile extrașcolare? Arta și sportul întărește încrederea copiilor în ei înșiși

Copiii emotivi, introvertiți sau dimpotrivă, cu multă energie sunt cei care au cea mai mare nevoie de activități extrașcolare, spun psihologii în domeniu. Arta și sportul le întăresc încrederea în ei înșiși, iar de multe ori micuții fac chiar performanță în aceste domenii.

Redactia Stirile Kanal D,

La ce ajută activitățile extrașcolare? Arta și sportul întărește încrederea copiilor în ei înșiși

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cum îi ajută aceste activități pe cei mici?”

Andreea Stroe, psihoterapeut: „Aceste activități îi ajută pe cei mici în mod deosebit pe partea de încredere în sine, dezvoltare a abilităților de motricitate, pe partea lor de a se integra în colectivitate și mm cea mai importantă este acea încredere pe care ei o dobândesc în ei.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „De la ce vârstă ar trebui ca cei mici să facă și altceva?”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Andreea Stroe, psihoterapeut: „Eu recomand de la vârsta de 4 ani. Copiii pot merge la activități de pian, activități sportive, desen, pictură. Încurajez în mod deosebit sportul, înotul.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Avem chiar aici o fetiță care cântă la pian. O să o întrebăm pe profesoara ei cum se descurcă fetița și cum a ajutat-o lecțiile.”

Profesor  „Pe Evelin au ajutat-o foarte mult lecțiile de pian și ieșirile pe scenă, la concursuri, pe partea de încredere în sine. A reușit să-și gestioneze mult mai bine emoțiile și să nu mai pună atât de multă presiune pe ea.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI