Sebastian Celea, petrecere în Orașul Milionarilor

Sebastian Celea a petrecut în Monaco, un oraș care îi este deja de câțiva ani o a doua casă. De el se leagă începuturile sale în antreprenoriat și investiții, dar și momentele speciale, petrecute în compania celor dragi. Tot alături de ei și-a celebrat, pe 3 februarie, și ziua de naștere, în cadrul celebrului restaurant Buddha-Bar, un loc ales și de artiști internaționali pentru evenimente private.

La ceas aniversar, Sebastian Celea, care a reușit să obțină de-a lungul timpului performanțe financiare remarcabile, a dezvăluit cele două atribute care l-au condus unde este astăzi.

Citește și: Proiect inedit cu și despre copii

"Cred că secretul succesului meu constă în perseverența și pasiunea pentru ceea ce fac! Îmi place să fiu ancorat în business, o lume mereu în schimbare, să cunosc cele mai noi tendințe și să iau întotdeauna decizii strategice, aplicate contextului actual."

În prezent, românul este unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul financiar, reușitele recente propulsându-l la nivel internațional. Sebastian Celea este unul dintre puținii conaționali care au fost menționați, în repetate rânduri, de celebra agenție de știri americană Bloomberg, grație succeselor antreprenoriale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Compania românului, cifră de afaceri spectaculoasă, datorată parteneriatului recent

Chiar și în vremurile incerte pe care le traversăm, Sebastian Celea a reușit nu doar să își mențină compania pe linia de plutire, ci chiar să o propulseze! CEO al societății de brokeraj Capital Finance Limited, românul a semnat la începutul lui 2023 un parteneriat cu celebra Rota Capital, o companie de investiții cu o reputație solidă în industria financiară, parte a Rota International Holding.

Mutarea a contribuit la creșterea cifrei de afaceri a Capital Finance Limited, care de la 10 milioane de lire sterline în 2021, a ajuns la 15 milioane de lire sterline, în 2022. La momentul prezentării raportului financiar, antreprenorul român declara:

Citește și: Prețurile alimentelor cresc în România, în timp ce în alte țări scad. Explicația oferită de specialiști

"De la început și până în prezent, prin intermediul echipei de experți dedicați, am reușit să oferim clienților servicii financiare inteligente, de peste 100 de milioane de euro. Sunt foarte mândru de performanța financiară și de contribuția pe care o aducem așadar la dezvoltarea industriei de profil."

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe de altă parte, prin parteneriatul strategic, Sebastian Celea oferă companiei Rota Capital o extindere a serviciilor de brokeraj. Obiectivul principal al acestui pas important rămâne, potrivit omului de afaceri, creșterea calității serviciilor și a competitivității pe piețele prezente, din partea ambelor companii.

Citește și: VIDEO. Iată comunele din România care devin orașe. Tot mai mulți tineri se mută aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si