Christian Sabbagh își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere și cea mai mare surpriză vine chiar din partea fiicei sale, Anais. La numai 6 ani, micuța Anais este extrem de talentată și cu siguranță surpriza pregătită de ziua tatălui său va fi una memorabilă.

Surpriză emoționantă pregătită de Anais, de ziua lui Christian Sabbagh

Acompaniată de profesor instrumentist Costel Zaharia și violonistul Edy Fronea, fiica jurnalistului a interpretat o piesă extrem de emoționantă pe care i-o dedică tatălui său.

Ca un adevărat artist, Anais cântă fără emoții, conștientă de talentul pe care îl are. De o frumusețe rară și cu zâmbetul inocent, Anais a ales o piesă de suflet, pe care a interpretat-o cu gândul la tatăl său, celebrul prezentator Christian Sabbagh.

Anais, surpriză emoționantă de ziua lui Christian Sabbagh

Anais studiază pianul de la 4 ani

Anais, videoclip alături de părinții săi

La doar 6 ani, micuța Anais deja a debutat în industria muzicală și de Crăciun a înregistrat și filmat videoclip pentru primul său colind. Cei care îi sunt alături zi de zi au devenit personaje în povestea colindului său.

"Anais:- De când eram mică îmi doream să cânt populară.

Reporter Știrile Kanal D:- Și de ce îți place muzica populară?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anais:- Pentru că e foarte frumoasă și îmi place foarte mult. Vreau să vadă cât mai multă lume și vreau să cânt cel mai bine și sunt sigură pe mine că o să cânt foarte bine”, a spus micuța Anais.

Anais, surpriză emoționantă de ziua lui Christian Sabbagh

Anais, videoclip alături de părinții săi

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: VIDEO- Anais Sabbagh, videoclip alături de părinții săi. Christian și Iulia Sabbagh o susțin necondiționat

Părinții îi sunt alături și o susțin la fiecare pas, pentru ca micuța Anais să-și urmeze visul de a deveni o mare cântăreață. Anul trecut Christian Sabbagh și soția sa au avut parte de o mare bucurie. Fiica lor a fost admisă la în grupa 0 la prestigiosul Liceu de Muzică Dinu Lipatti din București.

"Examenul a fost ușor. Mi-au dat ritmuri și m-au pus să le c â nt. Am cântat 'Twinkle, twinkle'. M-am pregătit; vreau să devin o artistă", a declarat Anais, fiica vedetei Kanal D.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Fiica lui Christian Sabbagh a lansat primul sau videoclip! Parintii talentatei fetite, mai emotionati decat aceasta, la filmari

Jurnalistul, deși este obișnuit să-și gestioneze emoțiile prin prisma profesiei, recunoaște că etapele prin care trece fiica sa îl fac să-și stăpânescă cu greu trăirile.

"A fost un examen foarte greu. Am avut emoții uriașe, dar am încurajat-o pentru că este foarte pregătită.

A fost primul examen din viața ei și nu a fost unul ușor. Face pian de un an și deja are câteva premii naționale, a participat la concursuri", a declarat Christian Sabbagh.

Echipa stirilekanald.ro îi urează un călduros "La mulți ani!" prezentatorului Christian Sabbagh!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si