Din inima Bucovinei, 700 de oameni talentați lucrează cu spor la o gamă diversă de încălțăminte și curele pentru toată familia. Și sunt făloși tare. Pentru că transmit un meșteșug onest generațiilor viitoare. Și cred în viitor. Într-unul mai bun.

Pentru că o lună ne mai desparte de noul an, Marelbo a făcut în linii mari retrospectiva. Care a arătat eforturile unei echipe care se întinde pe tot teritoriul țării.

Cele peste 60 de magazine au fost menținute deschise clienților, chiar și atunci când previziunile nu erau fericite. Totuși, încrederea a fost cheia care a condus către inimile românilor. Încrederea că lucrurile se vor așeza și, în final, eforturile vor fi răsplătite. Marelbo a păstrat toți oamenii și toate magazinele deschise, deși a fost extrem de greu. Deși Marelbo are și un site foarte accesibil, iar comanda nu durează mai mult de câteva minute, nu s-a pus nicio secundă problema închiderii magazinelor fizice. Asta ar fi însemnat renunțarea la echipă. Iar această echipă întregește Marelbo. E plăcut să știi că oamenii încă mai pun preț pe omenie în perioadele grele. În perioadele în care cifrele sunt descurajante, dar „inima nu te lasă” să iei măsuri dure, care să afecteze o identitate realizată în peste 35 de ani. Marelbo este devotat oamenilor care-și doresc un viitor mai luminos în draga noastră Românie. Nu e minunat să știi că meșteșugul românesc începe să-și desfacă din nou aripile?

Intuim răspunsul, așa că astăzi, de Ziua Națională, alege să faci alegeri românești. Alegeri cu care să te mândrești. Și care să-ți definească esența. Pentru că oriunde ai merge, rădăcinile rămân bine ancorate în pământ. În acest pământ dulce și blând care „a simțit” apăsarea pașilor tăi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intră pe site-ul Marelbo și contribuie și tu la pasiunea acestui meșteșug. Fiecare produs comandat va alimenta „motorul” economiei românești, iar rezultatele le vei vedea în timp.

La mulți ani, români dragi! La mulți ani, România noastră frumoasă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si