Close sidebar
Close sidebar

La noi, ca la nimeni. Black Friday incepe de maine, chiar daca e miercuri

Si... nu va fi vorba doar de o zi cu produse la preturi reduse, ci de un sezon intreg. Marile magazine, mai ales cele on-line, anunta cpa s-au pregatit cu oferte atractive la milioane de produse! Reducerile merg pana la 70 la suta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionut Dadulescu, manager showroom evomag: "La noi in magazin, startul Black Friday se da maine, pe 1 noiembrie. De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce in ce tot mai spectaculos."

Asa ca in depozite...e forfota mare. Practic, este momentul cand patronii spera sa ramana cu rafturile goale, iar clientii viseaza sa puna mana pe produsele la care au visat tot anul, dar nu s-au indurat sa le cumpere.

"Angajatii lucreaza la foc continu pentru a alimenta stocurile."
"Vor fi reduceri de pana la 70 la suta."
"La laptopuri, electrocasnice, electrocasnice mici, telefoane mobile, televizoare si accesorii de tot felul."

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Concret, acest retailer ne promite ca preturile televizoarelor  vor fi reduse la jumatate, in timp ce, la electrocasnice, se anunta preturi mai mici de 35 la suta.
 
Insa, este doar inceputul! Sezonul reducerilor "negre" incepe serios ...de la jumatatea lunii Noiembrie. Mai exact, de pe 17 Noiembrie.

Alexandru Sarbu, manager retail emag: "vom avea 2 milioane de produse in oferta, din toate categoriile, de la televizoare, telefoane, laptopuri, produse de fashion si articole sportive, pana la electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina."

Adica ...la aproape orice!

Pentru multi, lipsa de incredere in aceste oferte a risipit entuziasmul fata de astfel de reduceri.

Cei care au studiat fenomentil Black Friday in Romania confirma preferinta tot mai ridicata a romanilor pentru cumparaturile online. Ca sa intelegeti mai bine, in anii trecuti, de Black Friday, peste 47 la suta dintre cei care au facut cumparaturi au comandat online.

Motivul pentru care aceasta campanie, desi extrem de profitabila de ambele parti, si-a pierdut din emotie ar putea fi si faptul ca....

Mai ales ca... atunci cand timpul este mai important decat pretul, dai cat costa!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI