Close sidebar
Close sidebar

La numai 1 an, aceasta fetita sufera de Alzheimer. Ea a uitat deja primele cuvinte, iar parintii sunt ingroziti de gandul ca isi va pierde memoria in curand

Parintii unei fetite in varsta de 1 an sunt disperati dupa ce in urma cu cateva luni micuta a fost diagnosticata cu o boala crunta- Alzheimer infantil. Ei se tem ca in curand fiica lor isi va pierde memoria complet si va uita chiar si sa mearga.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian McGlocklin (California) a fost diagnosticata cu boala Niemann-Pick, o afectiune genetica rara, care evolueaza rapid, ducand la marirea organelor, pierderea echilibrului, rigiditate musculara, dificultatea de a vorbi si dementa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sara si Paul, parintii Marianei, sunt ingroziti de faptul ca fiica lor a uitat deja primele cuvinte, iar in curand ar putea uita chiar si sa mearga.
Marian a facut primi pasi pe 11 iunie si parintii se tem ca o regresie ar putea sa aiba loc in curand. Paul si Sara au observat in urma cu putin timp ca ceva nu este in regula cu fiica lor.

Micuta a inceput inca de la varsta de 7 luni sa rosteasca cuvinte simple ca "hi" (buna) si bye (pa), si dintr-o data s-a oprit si nu a mai spus nimic.

Medicii i-au prescris un tratament fetitei de un an care pare ca ar da rezultate. Din pacate, medicamentele sunt foarte scumpe, iar familia spera ca oamenii cu suflet mare sa ii ofere Marianei o sansa la o viata normala, scrie Mirror. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI